Вибори на Донеччині: з'явилася важлива інформація
Категорія
Політика
Дата публікації

Вибори на Донеччині: з'явилася важлива інформація

Вибори на Донеччині: з'явилася важлива інформація
Джерело:  online.ua

Спецпредставник ОБСЄ в Тристоронній контактній групі з врегулювання конфлікту на Донбасі Мартін Сайдік розповів, що в підгрупі з політичних питань обговорюють можливість проведення виборів на Донбасі за  формулою глави МЗС Німеччини Франка-Вальтера Штайнмайера.


Про це він заявив в ході брифінгу за підсумками засідання Контактної групи в Мінську, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112.ua".


"У робочій групі з політичних питань обговорювалися модальності місцевих виборів в ОРДО і ОРЛО по так званій "формулі Штайнмайера", а також питання амністії", - сказав спецпредставник ОБСЄ.


Відзначимо, що "формула Штанмайєра" передбачає, що закон про особливий статус Донбасу тимчасово вступить в силу в день проведення виборів на окупованих територіях, а постійну силу отримає в день публікації звіту ОБСЄ про підсумки голосування.


Як повідомляв ONLINE.UA, на засіданні Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі було підписано  Рамкове рішення про розведення сил і засобів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?