Порошенко просто пояснив, чому не зустрівся з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко просто пояснив, чому не зустрівся з Трампом

Порошенко просто пояснив, чому не зустрівся з Трампом

Президент Петро Порошенко пояснив, що  зустріч з кандидатом в президенти США від Республіканської партії Дональдом Трампом не відбулася  через щільні графіки двох політиків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.
"У нас не збіглися графіки. Тут немає ніяких проблем. Ви бачите, що у мене було більше двадцяти зустрічей і в цих умовах календарі мій і Трампа не співпали", - сказав глава держави журналістам у Нью-Йорку, відповідаючи на відповідне запитання.
Порошенко додав, що ніяких інших причин в цій ситуації немає.
Нагадаємо, раніше адміністрація Порошенко направила пропозицію про зустріч в кулуарах Генеральної асамблеї ООН Дональду Трампу і кандидату в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон. При цьому від Трампа на пропозицію про зустріч чіткої відповіді так і не надійшло, в той час як  Клінтон прийняла запрошення.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Петро Порошенко переговорив з президентом США Бараком Обамою на полях Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?