У Путіна висунули Україні умову щодо обміну полоненими
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна висунули Україні умову щодо обміну полоненими

У Путіна висунули Україні умову щодо обміну полоненими
Джерело:  РІА Новини

Постійний представник  президента Росії Володимира Путіна  в контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Борис Гризлов заявив, що розраховує на згоду України з ініціативою бойовиків ДНР і ЛНР щодо обміну полоненими.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Сьогодні на контактній групі з представниками Донецька і Луганська була заявлена ​​ініціатива про звільнення утримуваних сторонами людей. Це 618 осіб, утримуваних українською стороною, і 47 осіб - іншою стороною конфлікту. Ми сподіваємося на те, що українська сторона погодиться з цією пропозицією", - сказав він журналістам.
За словами Гризлова, звільнення полонених залишається найважливішим гуманітарним питанням контактної групи.
"Підкреслюю тут слово "звільнення", оскільки формула мінських угод - "всіх на всіх" має на увазі не якусь торгівлю, а саме безумовне звільнення сторонами людей, захоплених в ході конфлікту на Донбасі", - зазначив постпред РФ.
Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовики так званих ДНР і ЛНР готові провести обмін полоненими за формулою "всіх на всіх".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?