На кордоні з Україною російські солдати влаштували "вогняний" бунт
Категорія
Події
Дата публікації

На кордоні з Україною російські солдати влаштували "вогняний" бунт

На кордоні з Україною російські солдати влаштували "вогняний" бунт
Джерело:  online.ua

Російські військові, які змушені жити в наметах біля кордону з Україною, вдаються до радикальних форм протесту, влаштовуючи пожежі в таборах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ розвідки Міноборони України в Facebook.
"Наміри вищого військово-політичного керівництва Росії з нарощування військової присутності поблизу кордону з Україною явно не відповідають поточному стану російської економіки, що під тиском міжнародних санкцій і керованої ціни на нафту продовжує падати. Не дивлячись на початок осінніх дощів і холодів, особовий склад 28 окремої мотострілкової бригади (Калинець) 20 Армії (Воронеж) Західного військового округу (Санкт-Петербург) ЗС РФ з травня ц.р. продовжує проживати в польових наметах, що викликає відкрите невдоволення військовослужбовців і спонукає їх до пошуку нових форм протесту", - йдеться в повідомленні.
За даними розвідки, військові влаштували пожежу в таборі.
"19 вересня ц.р. на території польового табору №2 (н.п. Займище) 28 омсбр (Калинець), в результаті пожежі згоріло близько 20 наметів (ніхто не постраждав). З огляду на специфіку загоряння, а також те, що це вже друга пожежа на території табору з початку місяця (перша мала місце 9 вересня), основна версія пожежників - умисний підпал", - відзначили в ГУР.
Як повідомляв ONLINE.UA, 6 вересня в російському місті Каменськ-Шахтинський, поблизу кордону з Україною, помітили танки Збройнихсил РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?