Легендарні зірки об'єдналися проти Трампа: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Легендарні зірки об'єдналися проти Трампа: опубліковано відео

Легендарні зірки об'єдналися проти Трампа: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомі голлівудські актори знялися у відео, в якому закликали американців прийти на вибори президента США і не голосувати за кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик, опублікований в YouTube.
Серед знаменитостей, які взяли участь у зйомці - Джуліанна Мур, Роберт Дауні-молодший, Скарлетт Йоханссон, Марк Руффало, Кобі Смолдерс, Ніл Патрік Харріс, Марк Стронг, Мартін Шин, Джеймс Франко та інші.
Усі вони закликають не голосувати за Трампа і нагадують, що вибори президента США - вкрай важлива подія для країни.
Зірки заявили, що не можна країну з ядерною зброєю віддавати в руки людині, улюбленою фразою якої є "you're fired" ("ви звільнені").
Також голлівудські знаменитості звинувачують Трампа в расизмі.
На завершення відео всі вони обіцяють, що якщо американці прийдуть на вибори і не проголосують за Трампа, Марк Руффало в наступному фільмі зніметься оголеним.


Нагадаємо, вибори президента США відбудуться 8 листопада 2016 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американські зірки записали пісню на підтримку кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?