У Путіна хамськи прокоментували розмову Байдена з Порошенком: в соцмережах шабаш
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна хамськи прокоментували розмову Байдена з Порошенком: в соцмережах шабаш

У Путіна хамськи прокоментували розмову Байдена з Порошенком: в соцмережах шабаш
Джерело:  online.ua

Речник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова їдко прокоментувала розмову віце-президента США Джозефа Байдена і президента України Петра Порошенка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Захарової.
"Новини 21 століття: "Віце-президент США Джозеф Байден попередив українську владу про необхідність виконувати обіцяні економічні і політичні реформи або стати свідком того, як ЄС відмовляється від санкцій відносно РФ, повідомляє агентство "Рейтер". "Ми знаємо, що якщо вони дадуть привід ЄС, зараз є, як мінімум, п'ять країн, які хочуть сказати «Ми хочемо вийти з санкцій проти Москви", - сказав Байден, виступаючи в Раді з міжнародних відносин в Нью-Йорку", - переказала вона новину.
Далі йде її їдкий коментар.
"У перекладі це звучить так: "Брати українці! Треба ще піднатужитися. Забудьте про сенс, не думайте про наслідки. Ваша мета - продовження антиросійських санкцій! Повторюйте це тричі на день, і щастя наших дітей стане втіхою для ваших", - написала Захарова.
У соцмережах користувачі з Росії, можливо, боти, масово кричать в коментарях, що санкції Росії корисні.
Юрій Каштанов: Якщо супостати знімуть з нас санкції, то це катастрофа для нас. Тільки-тільки заворушилися наші аграрії і тільки жити почали і на тобі! Ні зняттю санкцій!
Андрій Демченко: Найцікавіше - українці щиро вірять в те, що санкції сильно шкодять Росії і що життя в ній стає все гірше, скоро жерти нічого буде.
Ірина Кузнєцова: Ну, Байден той ще фрукт, вірити не можна. Росія проти зняття санкцій! Нам вони дуже потрібні!
Аліна Мозарт: Нехай не мріють перетягнути ковдру наші санкції на себе! Ми жадібні до санкцій! Руки геть від наших санкцій!
Тетяна Брянцева: Санкції благо, а не зло. Марія, нехай ще не скасовують. У нас друзі на помідорах піднялися, інші на курочках. Ще б з/п нам трохи підвищити.
Maxim Bushmin: Якщо вирішать зняти санкції, доведеться щось робити бридке. Санкції нам дуже потрібні!
Як повідомляв ONLINE.UA, в США ухвалили закон H. R. 5094 "Про підтримку стабільності і демократії в Україні", яким закріплюється збереження санкцій проти Росії до повного виконання нею Мінських домовленостей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?