Безглузда ідея: екс-продюсер Лорак висловився про місце проведення Євробачення-2017
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Безглузда ідея: екс-продюсер Лорак висловився про місце проведення Євробачення-2017

Безглузда ідея: екс-продюсер Лорак висловився про місце проведення Євробачення-2017
Джерело:  online.ua

Відомий український продюсер Юрій Фальоса, який відкрив багато зірок, в тому числі і Ані Лорак, назвав неправильним проводити церемонію відкриття Євробачення-2017 на території заповідного комплексу Софія Київська.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Голос столиці".
"Я, чесно кажучи, не знаю, кому прийшла така божевільна ідея, наскільки вона потрібна. Можливо, це потрібно в якості реклами України, реклами Києва. Там можна щось своє, національне, зробити. Але зробити там відкриття, презентацію, мені здається, це щось сверхнеправильне", - заявив Фалеса в ефірі радіостанції.
"Софійський собор робився зовсім для інших цілей. Якщо це собор - він повинен носити функції собору. Якщо церква - повинна бути церква. Печерська Лавра не повинна торгувати спиртним і всіма іншими продуктами", - додав він.
Продюсер наголосив, що проводити щось крім самого конкурсу - недоцільно.
"Церемонія відкриття повинна проводитися в тому залі, де буде проводитися сам захід. Тобто, якщо вони приймають рішення, що конкурс буде в якомусь виставковому центрі, то, значить, і відкриття повинне бути там. А робити щось паралельне - це викинуті гроші. І так багато грошей потрібно зібрати на Євробачення, ще додаткові кошти викладати на ці презентації, на "понти", показуху", - підсумував він.
Нагадаємо, рішення про проведення відкриття конкурсу на території заповідника було прийнято на зустрічі представників Європейської мовної спілки, Національної телекомпанії України (НТКУ), Київської міської державної адміністрації (КМДА), а також представників Стокгольма, де проходив конкурс в 2016 році.
Як повідомляв ONLINE.UA, план відкриття Євробачення-2017 Києві вже під загрозою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?