Квартирний скандал з Лещенком: нардеп зробив зізнання
Категорія
Політика
Дата публікації

Квартирний скандал з Лещенком: нардеп зробив зізнання

Квартирний скандал з Лещенком: нардеп зробив зізнання

Нардеп Сергій Лещенко, який став героєм скандалу з купівлею дорогої квартири в центрі Києва, визнав, що тримав особисті кошти на депозитному рахунку матері.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю директора НАБУ Артема Ситника "Українським новинам".
Ситник зазначив, що депозит був відкритий задовго до того, як Лещенко став народним депутатом.
Також глава НАБУ прокоментував факт відкриття депозиту на матір нардепа.
"Так. За його словами, щоб мати, таким чином, мала можливість управляти цим депозитом. Це було його право, оскільки на той момент він не був народним депутатом. Лещенко визнає, що кошти на цьому депозиті - його", - розповів Ситник.
Як повідомляв ONLINE.UA, згідно з інформацією НАБУ, 3 млн 770 тисяч гривень на квартиру Лещенкові дала керівник "Української правди" Олена Притула; 77 тисяч доларів (1 млн 998 тис грн) були зняті з депозитів, оформлених на ім'я матері Лещенко Тетяни Яківни; 150 тисяч грн дала цивільна дружина Лещенка Анастасія Топольська; 1 млн 780 тис грн склали особисті заощадження Лещенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?