У Авакова зробили гучну заяву щодо вбивства Жиліна
Категорія
Події
Дата публікації

У Авакова зробили гучну заяву щодо вбивства Жиліна

У Авакова зробили гучну заяву щодо вбивства Жиліна
Джерело:  Еспресо

Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Зорян Шкіряк схиляється до того, що лідера антиукраїнської організації "Оплот" Євгена Жиліна убили російські спецслужби
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Е спресо.TV.
"Якщо факт смерті Жиліна буде підтверджено, то туди йому й дорога. Ми повинні менше займатися припущеннями, а звертати увагу на ті події, які передували цьому інциденту. Повинен вам повідомити, що до сих пір жодного юридичного підтвердження смерті громадянина України Жиліна від правоохоронних органів і російської влади не отримували", - заявив Шкіряк.
"Жилін був цінним свідком, він був добре обізнаний про ті злочини, які здійснювала РФ на території України, він був прямим агентом ФСБ і ще з Майдану він виконував завдання російських спецслужб", - додав він.
Радник Авакова також уточнив, що Жилін був у міждержавному і міжнародному розшуках, тому його вбивство може бути наклепом.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Росії в елітному селищі Горки-2 під Москвою в ресторані "Вітерець" був убитий лідер антиукраїнської організації "Оплот" Євген Жилін. Раніше Шкіряк сказав, що ймовірними мотивами вбивства Жиліна могли стати помста, борги або операція російських спецслужб. Також журналісти показали шикарний маєток сепаратиста в Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?