Розлучення Джолі і Пітта: з'явилася шокуюча звістка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Розлучення Джолі і Пітта: з'явилася шокуюча звістка

Розлучення Джолі і Пітта: з'явилася шокуюча звістка

Американський актор Бред Пітт, який проходить шлюборозлучний процес з Анджеліною Джолі, перебуває під слідством за звинуваченням у жорстокому поводженні з дітьми.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.
Як стверджує видання, минулого тижня актор пересувався на приватному літаку разом зі своєю сім'єю, в тому числі і із зірковою дружиною.
Пітт збожеволів, почав кричати, ображати своїх дітей. Після чого актор ударив свою дитину, проте як він це зробив - не уточнюється.
Перепалка продовжилася і після приземлення борту. За даними видання, батько намагався залишити дитину в бензовозі.
Пітт і Джолі вже допитані, крім цього планується опитати і дітей.
Актор заперечує висунуті проти нього звинувачення і ставиться до ситуації дуже серйозно, - заявило наближене до Пітта джерело.
Співрозмовники видання також розповіли, що цей інцидент став причиною початку шлюборозлучного процесу голлівудської пари.
Відзначимо, Джолі і Пітт виховують шістьох дітей: трьох прийомних - камбоджійця Меддокса, в'єтнамця Пакса, ефіопку Захару, і троє біологічних - дочку Шайло, близнюків Нокса і Вів'єн.
Актори перебувають у відносинах з 2005 року, одружилися в серпні 2014-го.
Нагадаємо, ініціатором розлучення стала Анджеліна Джолі. Вона подала документи на розлучення з Бредом Піттом в понеділок, 19 вересня. Як стверджує сама актриса, причиною їх розставання з чоловіком стали розбіжності в питаннях виховання дітей, і зараз актриса має намір домагатися одноосібної опіки над ними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?