Співробітник Нацбанку в Києві загинув в ДТП: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Співробітник Нацбанку в Києві загинув в ДТП: опубліковані фото

Співробітник Нацбанку в Києві загинув в ДТП: опубліковані фото

У Києві на проспекті Науки сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув інженер з безпеки в Національному банку України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook dtp.kiev.ua.
Повідомляється, що водій автомобіля МАЗ спускався по проспекту в напрямку Московської площі, як раптом його підрізав інший автомобіль. Щоб уникнути зіткнення, водій повернув направо, в результаті чого збив пішохода, який в той момент стояв на узбіччі проїжджої частини.
В результаті сильного удару пішохода відкинуло на 20 метрів, оскільки решітки радіатора авто розлетілися навколо. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Як з'ясувалося, загиблий 1963 року народження працював інженером з безпеки в Національному банку, відділення якого розташоване неподалік.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 22 вересня в Києві на Подолі сталася дорожньо-транспортна пригода, винуватцем якої став автослюсар, який перебував в стані алкогольного сп'яніння.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?