Я зустріла чоловіка мрії: "розлучниця" Джолі і Пітта прокоментувала їх розлучення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Я зустріла чоловіка мрії: "розлучниця" Джолі і Пітта прокоментувала їх розлучення

Я зустріла чоловіка мрії: "розлучниця" Джолі і Пітта прокоментувала їх розлучення
Джерело:  online.ua

Французька актриса Маріон Котійяр, якій приписують роман з Бредом Піттом, розвіяла чутки про любовні стосунки з актором.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram актриси.
Свою «першу і єдину реакцію на ураганну новину» Маріон розмістила у себе в мікроблозі.
"Це буде моя перша і єдина реакція на той потік новин, який триває останні 24 години і який поглинув і мене. Я не звикла ні коментувати такі речі, ні навіть сприймати їх всерйоз. Але, позаяк ситуація загострюється і зачіпає людей, яких я люблю, мені потрібно висловитися", - написала вона.
Актриса зізналася, що вже зустріла чоловіка свого життя і чекає від нього другу дитину.
"По-перше, багато років тому я зустріла чоловіка своєї мрії, батька нашого сина і малюка, якого ми чекаємо зараз. Він - моя любов, мій кращий друг і єдиний, хто мені потрібен. По-друге, хочу сказати тим, хто назвав мене спустошеною, я почуваюся добре, дякую. Цей створений шум - не засмучує. І всім ЗМІ і ненависникам, які роблять поспішні висновки, я щиро бажаю якнайшвидшого одужання", - написала вона.
"І, нарешті, я справді хочу, щоб Анджеліна і Бред, яких я глибоко поважаю, знайшли мир в цей неспокійний час", - додала актриса.


Відзначимо, Маріон Котійяр і актор Гійом Кане почали зустрічатися в 2007 році, в 2011-му у них народився син. Пара офіційно свої стосунки не оформляла.
Нагадаємо, чутки про те, що 52-річний Бред захопився 40-річною французькою актрисою, з якої недавно разом знявся в шпигунському фільмі "Союзники", вже ходять кілька місяців, а після звісток про розлучення актора з дружиною спалахнули з новою силою.
Як повідомляв ONLINE.UA, Бред Пітт перебуває під слідством за звинуваченням у жорстокому поводженні з дітьми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?