Тато попросив: з'явилося відео зізнань затриманого бойовика ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Тато попросив: з'явилося відео зізнань затриманого бойовика ДНР

Тато попросив: з'явилося відео зізнань затриманого бойовика ДНР

Служба безпеки України спільно з поліцією в Дружківському районі Донецької області затримала бойовика так званої ДНР, який заявив, що повністю визнає свою провину і розкаюється.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
"Влітку 2014 року вступив на прохання свого батька в ряди ДНР, де допомагав по облаштуванню однієї з частин Слов'янська", - розповів бойовик під час допиту.
За його словами, він готував їжу бойовикам ДНР, брав участь в організації матеріального та продовольчого забезпечення незаконних збройних формувань. Бойовик зізнався, що розчарувався в так званій ДНР, повністю визнає свою провину і розкаюється. Він також попросив вибачення і закликав тих жителів Донбасу, які вступили до лав бойовиків ДНР, скласти зброю,
Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 260 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії з документування протиправної діяльності затриманого.


Як повідомляв ONLINE.UA, Служба безпеки України веде слідство щодо колишнього заступника начальника штабу АТО, який підозрюється в роботі на російські спецслужби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?