В Одесі чоловіка вбили "коктейлем Молотова": з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі чоловіка вбили "коктейлем Молотова": з'явилося відео

В Одесі чоловіка вбили "коктейлем Молотова": з'явилося відео

У ніч на 22 вересня в Одесі на автостанції двоє невідомих кинули пляшку із запальною сумішшю в диспетчерську будку, влаштувавши пожежу, в результаті якої загинув охоронець.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДСНС в Одеській області.
Повідомляється, що о 02:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання приміщення охорони в провулку Книжковий.
"В результаті пожежі постраждав охоронець, якого з опіками ІІ ступеня бригадою швидкої медичної допомоги доставили в міську клінічну лікарню №9. За повідомленням швидкої медичної допомоги "103", потерпілий помер. Причини пожежі встановлюються", - говориться в повідомленні відомства.
В результаті пожежі вогонь пошкодив окреме приміщення охорони і підсобне приміщення на загальній площі 20 м кв.
У прес-службі одеської поліції повідомили, що двоє невідомих кинули пляшку із запальною сумішшю в диспетчерську будку, в якій перебував охоронець. Відкрито кримінальне провадження за ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) і ст. 115 (вбивство) КК України. Як відзначили в прес-службі поліції, це попередня кваліфікація. Слідство триває.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Дніпрі в жіночому відділенні Дніпропетровської клінічної психіатричної лікарні сталася пожежа, знищивши практично всі речі в приміщенні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?