Луценко зробив резонансну заяву: у нардепа з Опоблока проблеми
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко зробив резонансну заяву: у нардепа з Опоблока проблеми

Луценко зробив резонансну заяву: у нардепа з Опоблока проблеми
Джерело:  interfax.com.ua

Генпрокурор Юрій Луценко

заявив, що Генеральна прокуратура наступного тижня внесе подання до Верховної Ради про зняття недоторканності з депутата від "Опозиційного блоку" Миколи Скорика.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Інтерфакс-Україна

.


У четвер, 22 вересня, в Одесі в ході наради з представниками правоохоронних органів області Луценко зазначив, що до кінця доби очікує підписання підозри в організації заворушень під будівлею Одеської облдержадміністрації 19 лютого 2014 року колишньому першому заступнику глави ОДА Олександру Орлову. Головою ОДА тоді був Скорик.


"Наскільки я розумію, сьогодні буде підписано підозру колишньому першому заступнику Обласної державної Одеської адміністрації громадянину Орлову в тому, що він організував заворушення біля обласної державної адміністрації", - сказав генпрокурор.


"Маю намір на наступному тижні внести подання про зняття депутатської недоторканності щодо на той час голови Одеської обласної державної адміністрації громадянина Скорика, який підозрюється в причетності до цих же сумних подій", - додав Луценко.


Нагадаємо, 19 лютого 2014 року група озброєних битами "тітушек" напала на активістів Євромайдану, журналістів і жителів міста. Слідство вважає, що до цього було причетне керівництво області.


Одеське видання "

Думская

" передає, що минулої ночі у Орлова проходили обшуки у цій справі.


Як повідомляє ONLINE.UA, раніше народний депутат від "Опозиційного блоку"

Микола Скорик заявляв, що Україною правлять окупанти

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?