Велика "риба" Луценка: чиновник вийшов на волю і висловив невдоволення
Категорія
Події
Дата публікації

Велика "риба" Луценка: чиновник вийшов на волю і висловив невдоволення

Велика "риба" Луценка: чиновник вийшов на волю і висловив невдоволення
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Член Вищої ради юстиції Павло Гречковський, затримання котрого генпрокурор Юрій Луценко назвав упійманням великої «риби»

, незадоволений звинуваченням у шахрайстві, але радий зниженню суми застави, встановленої Печерським райсудом.


Про це він заявив після виходу із приміщення суду, передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.

"Це рішення суду – водно двозначне. З одного боку, відмовлено прокуратурі в обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під варторю. Застосована застава – ну, вона більш для мене підйомна, аніж та, яку просило обвинувачення», — розповів він, згадуючи про заставу у розмірі 13 млн грн, про яку просили в ГПУ.

У той же час Гречковський додав, що «на поточній стадії процесу я незадоволений тим, що на сьогодні є думка про те, що я намагався здійснити якийсь злочин».

Також він запевнив, що не має наміру виїжджати з країни: «я буду або виконувати свої службові обов'язки так, як вирішить Вища рада юстиції… а якщо я й піду у відпустку, то це лише через те, що немає юридичного механізму на сьогодняшній день відсторонити мене, як члена ВСЮ, від посади".

Окремо підозрюваний заявив, що жодних злочинів не вчиняв і за замовленням його справи "стоять дуже великі гроші".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  генпрокурор Юрій Луценко заявив, що у справі Павла Гречковського є затримка із дозволом суда на обшуки у приміщеннях чиновника, і похвалився арештом розкішного авто Maybach, на якому їздив підозрюваний.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?