Заборона на продаж алкоголю в Києві: в мережі розповіли анекдот
Категорія
Культура
Дата публікації

Заборона на продаж алкоголю в Києві: в мережі розповіли анекдот

Заборона на продаж алкоголю в Києві: в мережі розповіли анекдот
Джерело:  online.ua

У соцмережах продовжують обговорювати гучне рішення Київської міськради про заборону продажу алкоголю в нічний час, в мережі з'явився свіжий анекдот на цю тему.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Романа Шрайка.

"- Панове! А давайте зобов'яжемо киян дзвіночки в носі носити!

- Ну у вас і ідеї, поручик.

- Ну тоді хоча б пити з 23 до 10 заборонимо ...

Типове засідання Київради", - написав він.

Користувачі мережі обурюються.

Рафаїл Гірфанов: Краще б заборонили торгувати горілкою і пивом в "наливайках", біля шкіл і дитячих садків, в радіусі мінімум кілометр! Користі було б більше!

Євген Буравков: В Житомирі так вже давно. Я вас заспокою (чи розчарую) - нічого особливо не змінилося, ті, хто раніше бухав - продовжують бухати. Магазини, в яких продається і після 23:00, всі в місті знають. Упевнений, що в Києві таких будуть десятки. В цілому, цей захід працює проти нормальних людей, які не можуть спокійно купити ввечері вина. А на зупинках ночами, особливо на вихідних, як тусило "синє" бидло, так і продовжує тусити.

Fedorenko Nicholas: Алкашня знає точки (кіоски), де з-під поли цілодобово розливають дешеву бормотуху (розбавлений спирт). Що змінить ця заборона?

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Кабінет міністрів України в рамках бюджету-2017 підготував проект закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України" №5132, яким пропонує депутатам збільшити акцизи на алкогольні напої на 20%, а на тютюнові вироби - на 30% .

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?