У Києві звільнили фігуранта гучної справи: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві звільнили фігуранта гучної справи: опубліковано фото

У Києві звільнили фігуранта гучної справи: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У Києві звільнили з Лук'янівського СІЗО підозрюваного в роботі на російські спецслужби "азовців"  Станіслава Краснова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа від Радикальної партії Ігоря Мосійчука.


"Прямо зараз з Лук'янівського СІЗО звільнили Станіслава Краснова, якого звинувачували в шпигунстві на користь Московії, а насправді труїли за організацію блокади Криму. Стас воював в добровольчому батальйоні ОУН і співпрацював зі Службою зовнішньої розвідки України", - написав Мосійчук та подякував за допомогу у звільненні бійця своїм адвокатам.


Нагадаємо, що главу громадянського корпусу "Азов-Крим", одного з організаторів блокади Криму Станіслава Краснова затримали в ніч на 28 лютого. Йому приписували незаконне зберігання зброї, а також співпрацю зі спецслужбами РФ.


В СБУ заявили, що Краснов безпосередньо передав російській стороні списки полку "Азов", а також в період з 10 по 13 лютого їздив в Білорусь, де зустрічався зі своїм російським куратором.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  адвокат Краснова Андрій Мамалига розповів, як підозрюваного катували СБУшники.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?