Пітт, який побив дитину, зробив важливу заяву
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пітт, який побив дитину, зробив важливу заяву

Пітт, який побив дитину, зробив важливу заяву
Джерело:  kp.ru

Американський актор Бред Пітт, який перебуває під слідством за звинуваченням у жорстокому поводженні з дітьми, не хоче розлучатися з Анджеліною Джолі і готовий пройти лікування.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.
Під час нещасливого польоту на літаку, коли актор підняв руку на одного зі своїх дітей, він міг бути під дією алкоголю або наркотиків. Саме агресивне ставлення до дітей розлютило Анджеліну Джолі і стало причиною розлучення, документи на яке вона подала до суду в понеділок, 19 вересня.
За словами друзів пари, Бред страшно переживає і благає Анджеліну не розлучатися з ним. Пітт просить дати йому ще один шанс і навіть готовий пройти курс лікування, щоб позбутися тяги до випивки і марихуани, - цитує слова друзів американський таблоїд Sun.
"Він готовий пройти курс лікування від алкоголізму та наркотичної залежності. Він, як і раніше, шалено закоханий в Анджеліну, хоча вона іноді поводиться як божевільна. Він обожнює її і ніколи б не заподіяв їй біль навмисно. Він сказав, що зміниться на краще і, якщо буде потрібно, буде лікуватися. Він знає, що йому потрібно зупинитися, і готовий це зробити заради блага дітей".
За словами знайомих подружжя, Пітт досить розумний батько і ніколи не ставить під загрозу благополуччя своєї сім'ї. Але те, що Анджеліна оголосила його поганим батьком і вирішила відібрати у нього дітей, на його думку - справжнє божевілля.
Нагадаємо, Анджеліна Джолі, яка подала на розлучення з актором Бредом Піттом, зізналася, що приводом послужили розбіжності у вихованні дітей. І зараз актриса має намір домагатися одноосібної опіки над ними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?