У Раді знову побилися депутати: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Раді знову побилися депутати: опубліковано відео

У Раді знову побилися депутати: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У залі Верховної Ради сталася бійка між заступником глави фракції БПП Олексієм Гончаренком і нардепами від Опозиційного блоку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео каналу 112 в YouTube.
Конфлікт почався через те, що заступник голови фракції БПП підійшов до народного депутата від "Опозиційного блоку" Миколи Скорика з пакетом сухарів.
Після цього у Гончаренка виникла сутичка зі Скориком та його колегами. Нардепа від БПП затиснули біля стінки і після словесної перепалки відпустили.
У зіткненні брали участь Василь Німченко, Юрій Мороко, Іван Мирний, а також депутат від групи "Відродження" Антон Кіссе.
"У нас є такий колабораціоніст Скорик, проти якого нарешті буде подання про зняття недоторканності за побиття людей в Одесі. Я приніс йому сухарі, бо йому потрібно звикати до цієї думки, вони йому дуже знадобляться. Його колеги захвилювалися, бо зрозуміли, що їм вони теж знадобляться", - сказав Гончаренко журналістам.



Як повідомляв ONLINE.UA, ввечері 22 вересня нардеп Володимир Парасюк накинувся з кулаками на нардепа Олександра Вілкула в приміщенні телеканалу "112 Україна".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?