У Росії згадали пророче відео з лялькою Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії згадали пророче відео з лялькою Путіна

У Росії згадали пророче відео з лялькою Путіна
Джерело:  online.ua

У мережі згадали відео 16-річної давнини, на якому ляльки віщають про інформаційну війну Росії і англійських шпигунів і агентів впливу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського фінансиста і блогера Слави Рабиновича.
"Оголошено інформаційну тривогу!.. Одразу після інформаційної тривоги - інформаційну комендантську годину. Всі - в укриття державного телеканалу", - говорить одна з ляльок.
"Будемо ворожі тарілки з даху скидати", - говорить, в свою чергу, інша лялька.
У соцмережах засмучені.
Alexander Shkurat: Сьогодні всі "Ляльки" пророчі. Кожна серія окремо і весь цикл разом! На жаль.

Павло Шепета: Сумно все це!
Нана Гагуа: Виходу немає.
"Сьогодні, 16 років по тому, на заході сонця свободи слова, цей випуск "Ляльок" виглядає як пророчий", - йдеться в підписі до відео в YouTube.
Ляльки - розважальна сатирична телевізійна передача продюсера Василя Григор'єва на гострі теми актуальної російської політики. Виходила в ефір з 1994 по 2002 рік на каналі НТВ в прайм-тайм - ввечері вихідного дня.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше директор Національного інституту стратегічних досліджень, професор Володимир Горбулін сказав, що в так званій "сірій зоні" між тимчасово окупованими територіями Донбасу і підконтрольними уряду України необхідно ввести особливий режим функціонування інформаційного простору.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?