Бійка нардепів: у соцмережах обговорюють одіозного товариша Парасюка
Категорія
Події
Дата публікації

Бійка нардепів: у соцмережах обговорюють одіозного товариша Парасюка

Бійка нардепів: у соцмережах обговорюють одіозного товариша Парасюка
Джерело:  online.ua

Користувачі соціальних мереж звернули увагу на той факт, що позафракційного депутата Володимира Парасюка під час його бійки з депутатом від «Опозиційного блоку» Олександром Вілкулом супроводжував Антон Окороков, якого підозрювали в участі в бійці і перестрілці на закарпатській турбазі "Драгобрат".
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Відзначимо, на початку січня 2016 року декілька громадян влаштували бійку з персоналом на одній з турбаз в "Драгобраті" на Закарпатті. Під час конфлікту громадяни погрожували персоналу зброєю. Пізніше суд Ужгорода визнав потерпілими затриманих за бійку на Драгобраті бійців Правого сектора.
«Один з учасників бійки в готелі Драгобрат. Антон Окороков, позивний Біс», - написав журналіст Антон Комаров і опублікував відповідні фото.
«Чувак, який вчора з Парасюком був - з тих правосеків, яких колись пов'язали з російськими рублями і стволами. Позивний Біс», - прокоментувала у своєму Twitter користувач Луїза Чкалова.




Max Linski: Вже і нам давно зрозуміло, що це руснява агентура на зарплаті - але СБУ навіть Краснова посадити-то не може.


Ескапізм&Бугагашечки: СБУ нікого посадити не може. У них навіть катівень не знайшлося(((


Petr Mikhailov: "Патріоти" же ж.


іЛюстровані СБУ: Конвой?)


Матвій Матвєєв: Він завжди з ним...


Як повідомляв ONLINE.UA,

раніше в мережі з'явилося відео бійки Парасюка і Вілкула

на одному з українських телеканалів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?