В окупованому Луганську вбили важливого офіцера з Росії: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Луганську вбили важливого офіцера з Росії: з'явилися подробиці

В окупованому Луганську вбили важливого офіцера з Росії: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

В окупованому бойовиками Луганську вбили високопоставленого російського офіцера.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ розвідки Міноборони України.
"За оперативними даними, співробітники ФСБ РФ проводять розслідування за фактом вбивства 21 вересня ц.р. в Луганську високопоставленого російського офіцера, який на тимчасово окупованих територіях сходу України виконував "службово-бойові" завдання на посаді заступника командувача (по озброєнню) 2 армійського корпусу (Луганськ) Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ВО ЗС РФ, і, згідно з документами прикриття, представлявся полковником ЗС РФ Орловим Олександром Борисовичем", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, що раніше на Донбасі було вбито російського командира 7 бригади бойовиків так званої ДНР, полковника ЗС РФ Олександра Бушуєва з позивним "Заря".
Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці серпня в населеному пункті Ровеньки Луганської області, який перебуває під контролем бойовиків так званої ЛНР, невідомі вбили "главу міського управління ДАІ" ЛНР Сергія Коваленка і його дружину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?