Тимошенко на хрестини онучки привезла храму подарунок: стали відомі подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Тимошенко на хрестини онучки привезла храму подарунок: стали відомі подробиці

Тимошенко на хрестини онучки привезла храму подарунок: стали відомі подробиці
Джерело:  online.ua

Народний депутат, керівник фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко

зробила низку подарунків Володимирському собору в Києві, де відбулися хрестини тримісячної онуки екс-прем'єрки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

kp.ua

.


Відзначається, що екс-прем'єр охрестила свою 3-місячну Єву в свято Різдва Пресвятої Богородиці і подарувала внучці золотий хрестик, при хрещенні дівчинка отримала ім'я Марія. Хрещеною матір'ю стала сама Юлія Тимошенко.


Таїнство хрещення провели патріарх Філарет разом з протоієреями Іоанном і Борисом.


«Юлія Володимирівна щедро прикрасила собор квітами. Весь іконостас і огорожа в центрі собору були в прекрасних білих трояндах. Біля місця хрещення стояли дві величезні вази з квітами. Нам, напевно, ніхто так красиво храм не прикрашав, - прокоментував отець Іоанн.


Також зазначається, що Тимошенко подарувала храму великий килим, який постелили посередині собору.


«А після того, як гості пішли, біля мощей святого Макарія з'явилася срібна лампада. Але я точно не знаю, чи подарувала її Юлія Володимирівна. Знаю, що раніше Тимошенко передала в собор срібну лампаду Пресвятої Матері Гребовецької, - продовжив отець Іоанн.


«Юлія Тимошенко була разом з чоловіком, її дочка - теж з чоловіком. І ще родичі. Розгледіти когось із політиків мені не вдалося. Говорили батьки, що був радник Тимошенко і депутат... Охорони я не бачив, - також прокоментував протоієрей.


За його словами, Тимошенко весь час сама тримала внучку на руках.


«Юлія Володимирівна - непроста людина. У неї були складні в житті випробування. Тимошенко можна дуже часто помітити в нашому храмі: раз на місяць - так вже точно. Юлія Володимирівна сповідається і причащається», - поділився священик.


Виданню також стало відомо, що хрестини відзначали в заміському будинку, серед гостей були тільки близькі родичі.


Хрещеним батьком Єви-Марії став колишній перший заступник міністра енергетики та вугільної промисловості 54-річний Юрій Зюков, давній друг Тимошенко, який народився в Луганській області. На президентських виборах в 2009 році він активно підтримував Тимошенко в перегонах на пост президента, після чого був виключений з Партії регіонів.


Відзначимо, в 2015 році проти Зюкова порушили кримінальну справу за звинуваченням у продажу горючих матеріалів і вугілля бойовикам так званої ЛНР. Сам Зюков звинувачення спростовує.


Як повідомляв ONLINE.UA,

онука Юлії Тимошенко народилася 28 липня

.


Нагадаємо,

в мережі раділи народженню внучки Юлії Тимошенко, а також припускали, що лідер "Батьківщини" відійде від політики і займеться сім'єю

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?