Путін визначився з новим головою Держдуми: соцмережі веселяться
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін визначився з новим головою Держдуми: соцмережі веселяться

Путін визначився з новим головою Держдуми: соцмережі веселяться
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін

запропонував депутатам Державної думи сьомого скликання підтримати кандидатуру заступника голови адміністрації президента РФ В'ячеслава Володіна на посаду спікера нижньої палати російського парламенту.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


На зустрічі з лідерами партій, які пройшли в Держдуму після виборів 18 вересня Путін нагадав, що Сергій Наришкін перейде на роботу в Службу зовнішньої розвідки, в зв'язку з чим "постає питання про обрання нового голови Державної Думи".


«Путін на зустрічі з представниками фракцій Думи: Наришкін переходить в СЗР, прошу підтримати кандидатуру Володіна в якості нового спікера», - поінформував у своєму Twitter російський журналіст кремлівського пулу

Дмитро Смирнов.



Андрій Васильєв: Чергова рокіровка. "Кадри вирішують все", а з цим у владі величезні проблеми. Тому і пересаджують одних і тих же.


Marina Mazourova: ...Темна конячка, для широких мас...


Унтерватник: Майонезний король і прихватизатор, поураганили на майонезі в 90-х.


Верховний П'ятикутник: Ну якщо Сам вказав... то - так! Повністю солідарний з призначенням цього, як його ... ну коротше, на якого Сам вказав...




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Путін заявив, що відповідальність за порушення закону стосується керівників будь-якого рангу, і це відноситься також і до парламентських виборів, що відбулися в РФ 18 вересня, чим насмішив соцмережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?