Владі що, вбити Королевську і Бойка? Стало відомо, як Опоблок зберігає владу на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Владі що, вбити Королевську і Бойка? Стало відомо, як Опоблок зберігає владу на Донбасі

Владі що, вбити Королевську і Бойка? Стало відомо, як Опоблок зберігає владу на Донбасі
Джерело:  online.ua

Український блогер і журналіст Сергій Іванов

вважає, що Опозиційний блок на Донбасі зберігає свою владу завдяки нерозбірливому, пасивному електорату.


Про це Іванов сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.


За його словами, місцеві депутати спираються на виборців, яких можна підкупити.


"Розклади там прості, там дійсно заправляють Бойко (глава Опоблока, міністр палива і енергетики і віце-прем'єр за часів Віктора Януковича Юрій Бойко, - ONLINE.UA), Дунаєв (нардеп від Опоблока, більше про

його діяльність в Лисичанську читайте в статті ONLINE.UA

), Бакулін. На тій території багато ласих шматків, і місцеві еліти за них борються. А поруч - в моєму рідному Сватовому, в Білокуракині - все спокійно. Ти чув що-небудь про скандали в Білокуракині? Ти чув що-небудь про скандали в Міловому, де російський кордон взагалі просто по вулиці проходить? Ні, не чув. А всі скандали трапляються в місцях скупчення люмпен-пролетаріата. Я можу, звичайно, довго розповідати про те, хто такі Бойко, Дунаєв, Бакулін. Про те, як вони скуповували голоси на виборах. І про те, як Блок Петра Порошенка коллаборував з ними на минулих виборах, викладав підроблені протоколи, щоб побільше урвати голосів у "Народного фронту". Але це все неважливо. Важливо те, на кого вони спираються - а спираються вони реально на бидло. Готове на все за гречку", - сказав журналіст.


При цьому він згадав цитату нардепа від БПП Сергія Лещенка з його блогу.


"Я навіть процитую свого опонента Сергія Лещенка, його блог "Ти - бидло!" - краще, що він написав:


"Ти - бидло. Тупе і безмовне. Так, саме так я вважаю. Я тебе оцінюю в кульок гречки, пачку чаю, банку згущеного молока і кульок цукерок. Навіть не шоколадних", - сказав Іванов.


За його словами, продажний електорат - набагато гірше самих політиків.


"Люди, які за гречку, кілограм цукру, кави і постер на стіну готові віддати свій голос - ось проблема. А місцеві еліти - вони приходять і йдуть", - сказав блогер.


При цьому він навів приклади, що підтверджують його слова.


"Ну що, п'ятнадцять років тому Дунаєв ходив в спортивному костюмі з барсеткою і збивав данину з власників кіосків та ринкових модулів разом зі своїм Краснянським угрупованням. А зараз це респектабельний народний депутат. Але хтось же голосує за нього, йде на цей компроміс? Або взяти Євгена Бакуліна (нардепа від Опоблока, екс-главу "Нафтогазу України", якого звинувачували в великих розкраданнях, пройшов до Верховної Ради по Луганській області, - ONLINE.UA) - ось вибрали в нардепи цю людину! Це ж справжнє пекло - він вкрав у держави чотири мільярди. І він приїжджає, роздає по двісті гривень... Люди ж повинні розуміти, що він у них вкрав! Тим не менш, вони його обирають і дають йому імунітет від кримінального переслідування - це ж маячня! Або приїхала Королевська в Слов'янськ зі своїм чоловіком. Сказала: "Я - Наташа! Я представляю Опозиційний блок! Я за Нелю Штепу, проти Порошенка. А ось мій чоловік! Чому б нам не стати народними депутатами від Слов'янська? І це по * уй, що я з Красного Луча, весь час жила в Луганську, спочатку була за Юлю Тимошенко, потім перейшла до Януковича. Беріть, свині, жеріть гречку - тільки зробіть мене народним депутатом!", - сказав Іванов.


При цьому він зазначає, що київська влада нічого не зможе зробити там, де самі люди хочуть бачити таких політиків у місцевій владі.


"Я це все розцінюю як гру на кращих почуттях ось цього самого неосвіченого пролетаріату. І чому не діє влада? А що влада може зробити? Владі потрібно вбити Дунаєва, Бойка? Розстріляти Королевську з чоловіком? Я б не хотів, щоб неокупована частина Донбасу перетворювалася на Каліфорнію зразка ХІХ століття або в Україні періоду Громадянської війни ХХ століття", - резюмував Іванов.



Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Є причина, з якої на Донбасі не опираються ДНР-ЛНР - Сергій Іванов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?