Я витримав: звільнений Жемчугов розповів про розмову з Гремом Філліпсом
Категорія
Події
Дата публікації

Я витримав: звільнений Жемчугов розповів про розмову з Гремом Філліпсом

Я витримав: звільнений Жемчугов розповів про розмову з Гремом Філліпсом
Джерело:  fakty.ua

Звільнений з полону ЛНР Володимир Жемчугов

розповів про розмову зі скандальним кремлівським пропагандистом Гремом Філліпсом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Факти

.


"Цей Філліпс намагався мене спровокувати кілька разів. Ще в машині швидкої допомоги став питати, хто мене зомбував, чому я пішов в партизанський загін. Коли я сказав, що проти російської армії, Філліпс заявив:« Що за маячню ти верзеш? На Донбасі немає російської армії!» Мабуть, він чекав, що я почну з ним сперечатися, але я залишався спокійним", - згадує Жемчугов.


За його словами, після того, як він не піддався на провокацію пропагандиста,

Філліпс почав викрикувати образи

.


"Коли він побачив, що вивести мене із себе не виходить, почав відкрито мене ображати. Це я теж витримав. І тільки після того, як Петро Порошенко особисто привів мене в лікарню і поїхав, я попросив, щоб мені накапали заспокійливого", - розповів колишній бранець бойовиків ЛНР.


Як повідомляв ONLINE.UA,

посол України у Великій Британії Наталя Галібаренко попросила Великобританію вжити заходів і зупинити проросійську пропагандистську діяльність Грема Філліпса в Україні

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?