Напад на поліцейського в Києві: з'явилося відео з місця подій
Категорія
Події
Дата публікації

Напад на поліцейського в Києві: з'явилося відео з місця подій

Напад на поліцейського в Києві: з'явилося відео з місця подій
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано відео з місця н ападу на поліцейського в Солом'янському районі Києва, вчиненого водієм Mitsubishi Pajero.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі dtp.kiev.ua.
Відзначимо, 23 вересня водій Mitsubishi Pajero вдарив в обличчя поліцейського, після чого правоохоронця довелося госпіталізувати.
Водій Mitsubishi Pajero АА2183IO був зупинений за їзду по смузі громадського транспорту. Після цього у водія з поліцейським виник конфлікт, в ході якого поліцейський отримав сильний удар в обличчя. При цьому правоохоронці з'ясували, що водій Mitsubishi Pajero не перебував у стані алкогольного сп'яніння.
«На законні вимоги пред'явити документи поліції була неадекватна реакція. Водія попросили вийти з автомобіля, але він відмовився. Тоді поліцейські спробували його витягнути. Водій завдав удар поліцейському в область обличчя, внаслідок чого утворилося рясна кровотеча. Поліцейський був госпіталізований, а водій був затриманий», - каже на відео інспектор патрульної поліції Києва Ілля Демчук.
«Свої дії водій пояснював тим, що поліцейський був некомпетентний, не міг чітко сформулювати свої вимоги і нібито намагався напасти на водія, погрожував йому, бив його. При цьому свідки доводять зовсім протилежне», - продовжив Демчук.


Як повідомляв ONLINE.UA, ведучу українського телеканалу NewsOne Ліну Нерус, яка 12 вересня пробувала наїхати на велополіцейского у відповідь на його зауваження про неправильну парковку, звільнили з роботи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?