Бійка нардепів: водій Вілкула помстився Парасюкові
Категорія
Політика
Дата публікації

Бійка нардепів: водій Вілкула помстився Парасюкові

Бійка нардепів: водій Вілкула помстився Парасюкові

Водій депутата від Опозиційного блоку Олександра Вілкула звернувся в поліцію з проханням відкрити кримінальну справу за фактом пошкодження автомобіля нардепа позафракційним депутатом Володимиром Парасюком.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"Наскільки мені відомо, водій самого Вілкула звернувся в правоохоронні органи про відкриття кримінального провадження. Відповідно до кримінально-процесуального кодексу ця заява буде розглянута", - сказав перший заступник генпрокурора Дмитро Сторожук на брифінгу.
Повідомлення про бійку політиків надійшло до чергової частини Головного управління поліції в Києві 22 вересня о 22:10. Поліція відкрила кримінальне провадження через інцидент за участю депутатів Парасюка і Вілкула.
На місці події правоохоронці попередньо встановили, що в приміщенні телеканалу "112 Україна" виник конфлікт між двома нардепами. Згодом Парасюк надряпав "послання" на автомобілі Вілкула.
Вілкул в свою чергу заявив, що не вимагатиме компенсації за пошкоджену машину під час бійки з Парасюком. Позафракційний депутат, коментуючи інцидент, зізнався, що десь "перегнув палку".
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося відео з усіма бійками за участю Володимира Парасюка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?