Клоуни: в Україні жорстоко висміяли "аналітиків" з Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Клоуни: в Україні жорстоко висміяли "аналітиків" з Донбасу

Клоуни: в Україні жорстоко висміяли "аналітиків" з Донбасу
Джерело:  online.ua

«Аналітики» з окупованого Донбасу виглядають щонайменше смішно, розмірковуючи про геополітику, перебуваючи під фактичною окупацією російських бойовиків, яких вони самі ж і покликали, вважає український журналіст і блогер Сергій Іванов.
Таку думку Іванов висловив в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Більшість людей, що залишилися на Донбасі, змирилися з тим, що відбувається. Як виявилося, їм нічого не треба було міняти. Хочуть, щоб не стріляли, щоб було, де провести дозвілля, і щоб все було дешевше», - говорить Іванов.
«А питання геополітичного статусу, питання, пов'язані з ідеологією, їм важливими не здаються. Я спілкуюся і з такими людьми. Особливо мене тішать "аналітики", які утробно віщають і в соцмережах розкладають геополітичні пасьянси - перебуваючи на Південних кварталах Луганська, вони всім все пояснюють. Боже мій, які клоуни, ідіоти!», - продовжує український блогер.
«Ви покликали до себе додому людей, які прийшли, зжерли все, що є у вас в холодильнику, випили ваше спиртне, тр* хнули вашу дружину - і вас самих теж тр*хнули, ну, щоб прикро не було! Потім сказали, що у вас тут непогано, і вони далі будуть жити. Ну давайте! Красавчики!», - саркастично зауважує український блогер.



Більше читайте на ONLINE.UA: Є причина, з якої на Донбасі не опираються ДНР-ЛНР - Сергій Іванов

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?