Президент продався: Зеленський відпустив жорсткий жарт
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Президент продався: Зеленський відпустив жорсткий жарт

Президент продався: Зеленський відпустив жорсткий жарт

Художній керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський, коментуючи придбання серіалу "Слуга народу" американською компанією FOX Studios, пожартував, що український президент вдруге продався американцям.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на КП.
"Те, про що так довго говорили недоброзичливці, отримало підтвердження - ми, нарешті, "продалися американцям". Тепер же цей жарт звучить по-іншому: "Український президент продався американцям вдруге!", - сказав Зеленський в коментарі виданню.
Також стало відомо, що популярний український серіал "Слуга народу" про шкільного вчителя, який став президентом України, покаже і найбільша світова інтернет ТВ-платформа Netflix. Переговори з американською компанією вела шведська дистрибуторська компанія Eccho Rights, з якою студія "Квартал 95" займається спільним просуванням серіалу "Слуга народу" і його формату по світу.
Найближчим часом "Слуга народу" з'явиться в бібліотеці інтернет-телеканалу в субтитрованому вигляді, але вже зараз компанія Netflix самостійно займається озвучуванням серіалу і скоро глядачі у всьому світі зможуть побачити фільм "Кварталу 95" на популярній інтернет-платформі англійською мовою.
"Ми дуже пишаємося тим, що є творцями українського серіалу, який з'явиться на Netflix. Це прорив для всієї української телевізійної індустрії. Ця угода демонструє всьому світу, що Україна може виробляти якісний контент для міжнародної дистрибуції, а також відкриває нові можливості для українських виробників. Історія про звичайного вчителя, який стає Президентом країни і починає боротися з корупцією на всіх рівнях, була резонансною для мільйонів людей в нашій країні, тому що ця тема близька, зрозуміла і дуже актуальна в Україні. Але абсолютно очевидно, що надія і потреба в порядних політиках, які стоять на чолі держави, є у людей в різних країнах світу. Саме тому ми вважаємо, що мільйони глядачів Netflix з задоволенням подивляться наш серіал", - сказав Зеленський.
Нагадаємо, раніше в мережі розгорівся скандал через пародію студії "Квартал 95" на українську владу і зокрема на президента Петра Порошенка, яку актори представили в Латвії на фестивалі гумору і музики Made in Ukraine.
Як повідомляв ONLINE.UA, студія "Квартал 95" відкликала свою заявку на отримання 50 млн гривень від Держкіно, які вона збиралася витратити на зйомку фільмів "Слуга народу" і "Повернення Гуллівера".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?