Шокуючі слова Байдена про ЄС і Росію: у Порошенка дали коментар
Категорія
Політика
Дата публікації

Шокуючі слова Байдена про ЄС і Росію: у Порошенка дали коментар

Шокуючі слова Байдена про ЄС і Росію: у Порошенка дали коментар

Заступник глави Адміністрації президента Петра Порошенка Костянтин Єлісєєв прокоментував слова віце-президента США Джозефа Байдена про можливість скасування Євросоюзом санкцій проти Росії в разі уповільнення економічних і політичних реформ в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
«Ніякого взаємозв'язку між санкціями (проти Росії - ред.) і безвізовим режимом (між Україною і ЄС) немає. Я хотів би нагадати, що санкції були введені через те, що РФ грубо порушила міжнародні принципи, міжнародне право і Статут ООН», - сказав Єлісєєв на брифінгу в Києві.
Він зазначив, що санкції з Росії знімуть тільки тоді, коли буде відновлена ​​територіальна цілісність України.
«Санкції повинні бути скасовані тільки тоді, коли ці принципи будуть дотримані, коли буде відновлено суверенітет і територіальна цілісність України, зокрема це стосується Донбасу і Криму. Тому санкції ні в якій мірі не пов'язані ні з безвізовим режимом, ні зі станом виконання, проведення Україною внутрішніх реформ не пов'язані», - заявив заступник голови Адміністрації президента.
Як повідомляв ONLINE.UA, речник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова їдко прокоментувала розмову віце-президента США Джозефа Байдена і президента України Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?