Я сидітиму на березі річки і чекатиму, поки повз пропливе Королевська - журналіст
Категорія
Події
Дата публікації

Я сидітиму на березі річки і чекатиму, поки повз пропливе Королевська - журналіст

Я сидітиму на березі річки і чекатиму, поки повз пропливе Королевська - журналіст
Джерело:  online.ua

Український журналіст і блогер Сергій Іванов вважає, що з депутатами від Опозиційного блоку, які прийшли до влади на неокупованих територіях Донбасу, потрібно боротися не силою, а спостерігати за трансформацією суспільства
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Взяти Євгена Бакуліна (нардепа від Опоблока, екс-главу "Нафтогазу України", якого звинувачували у великих розкраданнях, пройшов до Верховної Ради по Луганській області, - ONLINE.UA) - ось вибрали в нардепи цю людину! Це ж справжнє пекло - він вкрав у держави чотири мільярди. І він приїжджає, роздає по двісті гривень... Люди ж повинні розуміти, що він у них вкрав! Однак вони його обирають і дають йому імунітет від кримінального переслідування - це ж маячня! Або приїхала Королевська в Слов'янськ зі своїм чоловіком. Сказала: "Я - Наташа! Я представляю Опозиційний блок! Я за Нелю Штепу, проти Порошенка. А ось мій чоловік! Чому б нам не стати народними депутатами від Слов'янська? І це по * уй, що я з Красного Луча, весь час жила в Луганську, спочатку була за Юлю Тимошенко, потім перейшла до Януковича. Беріть, свині, жеріть гречку - тільки зробіть мене народним депутатом!", - сказав Іванов.
За його словами, силовий метод боротьби з такими одіозними особистостями, як Наталія Королевська, Юрій Бойко та Сергій Дунаєв неприйнятний, замість цього потрібно спостерігати над зміною суспільства.
"Я це все розцінюю як гру на кращих почуттях ось цього самого неосвіченого пролетаріату. І чому не діє влада? А що влада може зробити? Владі потрібно вбити Дунаєва, Бойка? Розстріляти Королевську з чоловіком? Я б не хотів, щоб неокупована частина Донбасу перетворювалася на Каліфорнію зразка ХІХ століття або в Україну періоду Громадянської війни ХХ століття. Ось така ситуація - просто пат. Я на багато подій зараз дивлюся зі східної точки зору. Я буду дивитися, як змінюються покоління - наскільки вистачить мене. Спостерігати за трансформацією суспільства. Дуже цікаво спостерігати, як змінюються твій син, твої батьки, яким за шістдесят. А спостереження за власною трансформацією - це взагалі ні з чим не порівняти. Ми всі імпульсивні, я б хотів, щоб все змінилося швидко - але я буду сидіти на березі річки і чекати, поки повз мене пропливе чоловік Королевської, потім сама Королевська, а за нею дівчина, яка ходить з Королевською на телеефіри і розкладає їй спідницю. Ось і все".



Більше  читайте на ONLINE.UA: Є причина, з якої на Донбасі не опираються ДНР-ЛНР — Сергій Іванов

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?