Патрульні у Львові збили жінку на переході: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Патрульні у Львові збили жінку на переході: з'явилося відео

Патрульні у Львові збили жінку на переході: з'явилося відео
Джерело:  032.ua

У центрі Львові автомобіль патрульних поліцейських наїхав на жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання 032.ua.
Командир першого батальйону патрульної поліції Львова Світлана Гірник заявила, що інцидент стався на пішохідному переході, де не працювали світлофори.
"Дотримуючись правил дорожнього руху, патрульний автомобіль, який рухався з другорядної дороги, перетинаючи основну, намагався переконатися в безпеці переїзду перехрестя та дивлячись наліво не побачив жінку, яка вийшла перед службовим автомобілем", - повідомила Гірник, додавши, що за фактом ДТП вже розпочато службове розслідування.
Пізніше правоохоронці розшукали жінку, на яку наїхало патрульне авто. З'ясувалося, що їй 52 роки і вона викладач одного з навчальних закладів Львова. Жінка написала письмове пояснення, що зауважень до патрульних не має і повідомила, що жодних тілесних ушкоджень в результаті наїзду не отримала.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Рівненській області водій Toyоta не зміг об'їхати бронетранспортер Збройних сил України, який стояв на дорозі біля селища Костопіль.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?