Знаменитий режисер ледь не зняв штани з Обами: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Знаменитий режисер ледь не зняв штани з Обами: опубліковано відео

Знаменитий режисер ледь не зняв штани з Обами: опубліковано відео
Джерело:  TJ

Знаменитий кінорежисер і володар премії «Оскар» Мел Брукс під час церемонії вручення національних нагород в області мистецтв і гуманітарних наук розіграв президента США Барака Обаму, прикинувшись, що знімає з нього штани.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TJ.
Обама оцінив жарт 90-річного режисера і навіть злегка підіграв йому. Виступаючи перед журналістами, президент США процитував фразу Брукса, сказану на адресу сценаристів класичної вестерн-пародії «Блискучі сідла»: «Пишіть, що хочете, тому що про нас більше не почують. Ми всі будемо заарештовані за цей фільм».
Як відомо, Мел Брукс отримав широку популярність завдяки своїм фільмам-пародіям «Космічні яйця», "Блискучі сідла", "Продюсери", "Робін Гуд: Чоловіки в трико» й ін.


Як повідомляв ONLINE.UA,  президент України Петро Порошенко переговорив з президентом США Бараком Обамою на полях Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?