Нова угода по Донбасу: з'явилася важлива звістка від ватажків ДНР-ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

Нова угода по Донбасу: з'явилася важлива звістка від ватажків ДНР-ЛНР

Нова угода по Донбасу: з'явилася важлива звістка від ватажків ДНР-ЛНР
Джерело:  online.ua

Ватажки бойовиків ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницький підписали  рамкову угоду про розведення сил на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.
"Глава ДНР Олександр Захарченко підписав документ про розведення сил і засобів на Донбасі", - заявив представник так званої ДНР на переговорах контактної групи Денис Пушилін.
Повідомляється, що раніше свої підписи під рішенням поставив і ватажок бойовиків ЛНР Плотницький, а 21 вересня документ підписали представники ОБСЄ, Росії та України.
Сепаратисти відзначають, що рамкова угода стосується першого за весь час війни на Донбасі розведення сил і засобів на трьох ділянках - Петровське, Станиця Луганська і Золоте.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в новій угоді про розведення сторін на Донбасі війська РФ, які воюють проти сил АТО, названі "збройними формуваннями окремих районів Донецької та Луганської областей України".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?