Путін пококетував щодо народу, який його пошле: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін пококетував щодо народу, який його пошле: з'явилося відео

Путін пококетував щодо народу, який його пошле: з'явилося відео

Президент Росії Володимир Путін на зустрічі з лідерами партій, що пройшли в  Держдуму РФ за результатами виборів, заявив, що кожне рішення політиків має бути зваженим, так як російський народ знає, куди послати.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
На зустрічі Путін закликав не поспішати з реалізацією ініціативи лідера ЛДПР Володимира Жириновського - перейти до трьохпартійної системі.
«У нас хоч "Три богатирі" - відома картина, і можна йти з трьох напрямків. Але якщо ми якісь збої допустимо, можуть послати ще по одному напрямку. У нас народ знає, куди послати треба», - сказав президент Росії, додавши, що кожне рішення повинно бути «дуже зваженим і продуманим».


Користувачі мережі жартують, що з подібних заяв Путіна варто випустити збірку цитат.
підгірна ольга: "Вже пора випустити збірку - Цитати Путіна. Так чи інакше вони вже пішли в народ".
Фіма Бляйшіц: "Втім куди піти народ теж знає".
Тетяна справедлива: "Так от не послали Ж, а вибрали! Всім курям на сміх. Терпіти цього клоуна знову".
Як повідомляв ONLINE.UA,  Туреччина не визнає легітимності виборів в Державну думу РФ, які відбулися 18 вересня на території окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?