У ДНР оголосили в розшук "героя "Новоросії": соцмережі веселяться
Категорія
Події
Дата публікації

У ДНР оголосили в розшук "героя "Новоросії": соцмережі веселяться

У ДНР оголосили в розшук "героя "Новоросії": соцмережі веселяться

Так звана "прокуратура ЛНР" оголосила в розшук луганського сепаратиста і "героя "Новоросії" Олексія Карякіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Дениса Казанського.
"У Луганську кожен день вміють створювати цікаві інформаційні приводи. "Прокуратура ЛНР" оголосила в розшук колишнього главу "парламенту ЛНР" і ветерана луганського сепаратизму Олексія Карякіна. Два роки Льоха вважався антифашистом і героєм "Новоросії", а тепер раптом опинився бандитом, якого треба затримати і кинути на підвал. Прямо містика якась", - написав він.
Журналіст нагадав, що розшукуваний бойовиками ЛНР сепаратист в 2014 році брав участь у захопленні будівлі СБУ в Луганську.
"Людина захоплювала луганську СБУ, проводила референдум, стояла біля витоків республіки, по телевізору два роки говорили, що це чесний "ополченець", а виявилося, що це якийсь уркаган. Хто ж завтра виявиться злодієм і зрадником в Луганську? А раптом це буде сам глава республіки Ігор Венедиктович! Доведеться луганчанам вирішувати ребуси покруче, ніж в якому-небудь Судані. Сьогодні один вождь править, завтра буде інший, а старого зажарять з вогнеметів. Ну нічого, зате не проклята хунта", - зазначив Казанський.


Користувачі соцмережі відреагували на новину сміхом:
Анна Горбанева: "Все як хотіли. Як за часів Сталіна! Херої революції 17 року або закатовані або розстріляні".
Leonid Dubikivskiy: "Запрошуємо в кафе "Вітерець"!
Катерина Пилипенко: "Сценаристи в Голлівуді вже нервово курять, бо їм до таких фантазій і крутих сюжетних ходів, як в ОРДЛО, - як до Місяця".
Наташа Никнейм: "Якийсь "канібалізм" африканський починається!"
Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі висміяли розборки між бойовиками в так званій ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?