У Росії загинув українець: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії загинув українець: з'явилися подробиці

У Росії загинув українець: з'явилися подробиці

В одній з новобудов Москви при обваленні ліфта загинули п'ятеро робітників, серед яких був громадянин України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Федеральне агентство новин.
Представники Головного слідчого управління СК РФ по Москві почали опитування керівництва будівельних підрядників, які перебували в момент трагедії на будівельному майданчику. За словами працюючих на майданчику ЖК «Серце Столиці», ліфт працював весь час справно, і ніяких нарікань не було.
Відзначається, що трос кабіни обірвався, коли всередині знаходилися п'ятеро робітників. Троє з них померли на місці, ще двоє по дорозі в лікарню. Повідомляється, що троє будівельників були громадянами України, Білорусі та Таджикистану. Ім'я українця також відомо - загиблого звали Роман Євсєєв.
У компанії, де працювали робітники пообіцяли, що люди отримають все, що належить за контрактом, а також будуть одноразові виплати на допомогу сім'ям загиблих.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в Москві ввечері 22 вересня загорілися склади ЗАТ "Вікторія", на яких, за попередньою інформацією, зберігалися пластикові вироби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?