Напад на поліцейського в Києві: з'явилися важливі подробиці та фото
Категорія
Події
Дата публікації

Напад на поліцейського в Києві: з'явилися важливі подробиці та фото

Напад на поліцейського в Києві: з'явилися важливі подробиці та фото

У поліції заявили, що  водій Mitsubishi Pajerо, який напав на патрульного 23 вересня в Солом'янському районі Києва, не заволодів його зброєю, як повідомили деякі ЗМІ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Патрульної поліції України.
"Інформація, поширена деякими журналістами, про те, що неадекватна людина нібито заволоділа зброєю поліцейських, не відповідає дійсності. Все почалося з того, що патрульні поліцейські зупинили водія автомобіля Mitsubishi Pajero за порушення правил дорожнього руху - автомобіль рухався по смузі громадського транспорту. Події розгорталися на перехресті вулиць Народної та Ольги Кобилянської, 23 вересня, близько 9 години ранку. Своїм вчинком людина за кермом порушила п.17.1 ПДР", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що на прохання поліцейського надати документи водій відреагував неадекватно - кинувся в бійку. Екіпаж, який приїхав на підмогу, затримав водія.
"Підкреслюємо: водій не відібрав зброю поліцейських! На місце події прибула слідчо-оперативна група Солом'янського району. Зараз чоловіком займаються слідчі, які дадуть належну оцінку його діям", - підкреслили в поліції.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі було опубліковано відео з місця нападу на поліцейського в Солом'янському районі Києва, вчиненого водієм Mitsubishi Pajero.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?