Ватажок ДНР знову почав висувати Україні ультиматуми: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР знову почав висувати Україні ультиматуми: опубліковано відео

Ватажок ДНР знову почав висувати Україні ультиматуми: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків так званої ДНР  Олександр Захарченко  заявив про те, що дочекається того, щоб Збройні Сили України першими відвели своє озброєння на трьох дільницях Донецької і Луганської областей.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Новини Донбасу ».


«Все одно будемо дивитися, як Україна буде виконувати. Ми в цей раз граємо в іншу гру: спочатку нехай Україна відтягне свої підрозділи, потім - ми», - сказав Захарченко.


За його словами, підписання рамкової угоди в Мінську про розведення сторін є «жестом доброї волі».


Ватажок бойовиків при цьому акцентував, що документ припускає обставини, при яких угода може бути розірвана. «Варіант, що ми не будемо відводити (озброєння, - Ред.). Перше - якщо Україна не виконуватиме домовленості, які сама підписала», - сказав Захарченко.


Він також заявив, що на лінії зіткнення тривають обстріли, які назвав «провокаційними».


«Про фактичне перемир'я, я вам скажу чесно, що його насправді немає. Стрілецькі бої як тривали, так і тривають. Так, знизилися обстріли артилерії і мінометів, але вони до сих пір присутні. Це підтверджує недавній обстріл Зайцеве, це - сьогоднішній обстріл «промзони», - сказав Захарченко.



Як повідомляв ONLINE.UA,  ватажки бойовиків ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницкий підписали рамкову угоду про розведення сил на Донбасі.


Нагадаємо,  в новій угоді про розведення сторін на Донбасі війська РФ, воюючі проти сил АТО, названі "збройними формуваннями окремих районів Донецької та Луганської областей України".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?