Росія ображає котиків: мережу розбурхало зворушливе фото з Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

Росія ображає котиків: мережу розбурхало зворушливе фото з Донбасу

Росія ображає котиків: мережу розбурхало зворушливе фото з Донбасу
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано фото врятованих кошенят із зони антитерористичної операції  на Донбасі, яких мають намір забрати додому бійці Збройних Сил України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook спільноти «Баба і кіт».


«Це і є ті трофеї, про які розпинається рупор Кремля. Пухнастих, наляканих війною, везуть українські воїни додому, аби не дати пропасти ... », - сказано в коментарі до фотографії.


Фотографія вже зібрала понад 500 "лайків" і більше 50 "перепостів".


Sergey Butenko: Одна з причин, чому Рашка приречена на поразку (інакше кажучи, їй пи * ц, вибачте) - вона ображає котиків!



Алекс Монтей: Ось в цьому і є різниця між росіянами і українцями!


Наталя Путря: Їх нагодували. Мордахі в молоці)


Юлія Поліщук: Пам'ятаю півторарічної давності фото бійців на вокзалах з котами в рюкзаках і за пазухами і цуценятами на руках і повідках. І, дійсно, чудовий (без іронії) коммент: ось вони, такі знищувачі і карателі ... Я не маю відношення до вивчення психології, але якщо людина рятує з пекла менш захищену істоту, то віна і є Людина.


Як повідомляв ONLINE.UA,  глава Служби безпеки України Василь Грицак на брифінгу 23 вересня заявив, що на території України на Донбасі в даний час знаходяться від 4 до 6 тисяч російських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?