Партії Порошенка нагадали про змову з Оппоблоком на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Партії Порошенка нагадали про змову з Оппоблоком на Донбасі

Партії Порошенка нагадали про змову з Оппоблоком на Донбасі
Джерело:  online.ua

Партія « Блок Петра Порошенка » пішла на «співпрацю» з Опозиційним блоком на Донбасі на парламентських виборах в 2014 році, щоб відтягнути голоси у «Народного фронту», нагадав український блогер та журналіст Сергій Іванов.


Таку думку Іванов висловив в інтерв'ю на ONLINE.UA.


«Я можу, звичайно, довго розповідати про те, хто такі Бойко, Дунаєв, Бакулін. Про те, як вони скуповували голоси на виборах. І про те, як Блок Петра Порошенка коллаборував з ними на минулих виборах, викладав підроблені протоколи, щоб побільше урвати голосів у "Народного фронту" (на виборах депутатів Верховної Ради в 2014 році - Ред.)», - сказав Іванов.


«Але це все неважливо. Важливим є те, на кого вони спираються - а спираються вони реально на бидло. Готове на все за гречку. Я навіть процитую свого опонента Сергія Лещенка, його блог "Ти - бидло!" - краще, що він написав», - продовжив український блогер.




Більше  читайте на ONLINE.UA: Є причина, по якій на Донбасі не пручаються ДНР-ЛНР - Сергій Іванов

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?