Війна на Донбасі: відомий журналіст дав дуже тривожний прогноз
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: відомий журналіст дав дуже тривожний прогноз

Війна на Донбасі: відомий журналіст дав дуже тривожний прогноз

Відомий журналіст Сергій Рахманін вважає, що розведення сил на Донбасі, згідно з  підписаною з рамковою угодою, не має практичного сенсу, а також прогнозує, що наступний рік стане дуже важким.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.
Рахманін показав фото, зроблене на Донбасі в 2015 році, згадавши, як тоді бойовики обстрілювали позиції українських військових, порівнявши з нинішньою ситуацією.
"Троїцьке. 2015-й. Вранці хлопці (без сторонньої допомоги оптичних приладів) показують, звідки летіло те, що ОБСЄ згодом не зафіксує. Ніколи. Фактично - ми все це разом тоді фіксували протягом ночі. З усіма наслідками, що випливають. Тоді. Повсякденна ніч. Веселий ранок. Звичайні бійці. Сьогодні. Інший день. Інші бійці. Так само прилітає. Всупереч будь-яким домовленостям. Майже всюди. ОБСЄ та ж, перепрошую. Втім обіцяє, що буде працювати цілодобово. Буцімто, працювати будуть плідно. Є нові домовленості і пропозиції. Як писав Загребельний, «шкода говорити»... Ну, хочеться вірити", - написав він.
За словами журналіста, розведення сторін на Донбасі не буде мати сенсу.
"Після Маріуполя зразка серпня 14-го. Сєвєродонецька зразка осені того ж року. Краматорська грудня 14-го / січня 15-го. Після тодішніх вражень від перетину зі співробітниками цієї вельми поважної інституції. Жодних образ. Ніяких докорів. Ніяких ілюзій. Не твердження - припущення: будь-хто, хто плекає надію, що відведення будь-чого від чогось має практичний миротворчий сенс, навряд чи був там, що називається лінією розмежування. І навряд чи цей будь-хто знає, чим дихають люди місцини, що за часів Революції Гідності, іменувалося «урядовим кварталом». Важко повірити в узаконену брехню. І не вірте. Думайте про вічне. Качайте м'язи. Моліться Богу. Захищайте своїх. Або біжіть. Час на те ще є. 17-й буде дуже поганим, очевидно. Залишаться ті, що подужають", - прогнозує Рахманін.
Як повідомляв ONLINE.UA, віце-президент США  Джозеф Байден заявив, що Україна збирається виконати свої зобов'язання по Мінським угодам і надати окупованим територіям Донбасу особливий статус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?