Кучма чесно висловився про обмін полоненими з бойовиками: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Кучма чесно висловився про обмін полоненими з бойовиками: опубліковано відео

Кучма чесно висловився про обмін полоненими з бойовиками: опубліковано відео
Джерело:  ЛІГА.net

Представник України в тристоронньій контактній групі Леонід Кучма заявив, що найближчим часом  обмін 47 українських заручників на 618 бойовиків  не планується.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ЛІГА.net.


"Потрібно розібратися з цим списком 600, попередньо такий аналіз показує: там вбивці і кого там тільки немає. Вони не мають ніякого відношення до цієї зони. Вони (в ОРДЛО, - ред.) всіх підряд записують, потрібен аналіз. Ми готові йти на зустріч. Якщо там кажуть, що завтра буде обмін, то це не так", - сказав Кучма журналістам у Дніпропетровському національному університеті ім. Олеся Гончара.
Він також зазначив, що в гарячих точках пострадянського простору, наприклад в Придністров'ї, Нагірному Карабасі переговори не давали особливого результату.
"Там, що є прогрес? Чи не стріляють?" - сказав екс-президент України.
"Коли з того боку знатимуть, що ми по морді дамо - мовчатимуть. А, якщо вони мають там 46-тисячну армію, зброю - вся зброя у Росії, тому вони так себе ведуть", - додав Кучма.


Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовики ДНР і ЛНР мають намір обміняти 47 українських заручників на 618 своїх подільників, затриманих українськими силовиками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?