Ярош зробив гучну заяву про вбивство сепаратиста Жиліна: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ярош зробив гучну заяву про вбивство сепаратиста Жиліна: опубліковано відео

Ярош зробив гучну заяву про вбивство сепаратиста Жиліна: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Позафракційний депутат, екс-лідер "Правого сектора" і глава «Української добровольчої армії» Дмитро Ярош сподівається, що  вбивство ватажка харківської сепаратистської організації "Оплот" Євгена Жиліна  здійснили українські спецслужби.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ефір телеканалу "112 Україна".


"У мене, в даному випадку, немає такого вже великого обсягу інформації. Те, що це "гнів Божий"- сумнівів у мене немає. Але чиїми руками цей "гнів" здійснено, тут є питання», - сказав Ярош.


«Дуже хотілося б сподіватися, що наші спецслужби почали працювати в такому напрямку по ліквідації терористів, які спричинили ту війну, яку ми маємо зараз", - додав Ярош.


Відповідаючи на питання, як скоро «кара» наздожене і інших бойовиків, нардеп сказав: "Можливо, не допрацьовують наші правоохоронні органи. Я думаю, що, може бути, є така проблема. Але, при цьому всім, я більш ніж упевнений, що полювання і зараз на них (ватажків бойовиків - Ред.) йде, і ми бачили кілька прикладів проведення таких операцій, спроб операцій по ліквідації саме цих людей».


«На жаль, вони були невдалими. Але всьому свій час під сонцем. Я думаю, що, знову-таки, "гнів Божий" їх також наздожене ", - продовжив Ярош.


Він також акцентував, що українські бійці з початку війни працюють за лінією фронту, виконуючи ті чи інші завдання спецслужб України.


"Звичайно, ресурсну базу не порівняти, російську і українську, але, при всьому, цей напрямок існує і щодо забезпечення тієї ж самої інформації про пересування терористичних груп, і іншої різноманітної інформації, вона надходить постійно, завдяки нашим бійцям в тому числі", - додав Ярош.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в Росії 19 вересня в ресторані "Вітерець" під Москвою був убитий ватажок проросійської організації "Оплот" з Харкова Євген Жилін, відомий своїми виступами проти "Євромайдану" в 2014 році і підтримкою так званої "Новоросії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?