Стало відомо, чого хочуть люди на зараженому "руським миром" Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, чого хочуть люди на зараженому "руським миром" Донбасі

Стало відомо, чого хочуть люди на зараженому "руським миром" Донбасі
Джерело:  online.ua

Відомий журналіст Сергій Іванов розповів, що більшість людей, що залишилися на зараженому вірусом так званого "руського миру" Донбасі, змирилися з окупацією і хочуть, щоб все було дешевше.
Про це він сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Інертність властива, вибачте за заяложене слово, донбаській ментальності. І я більше ніж упевнений: багато хто з нас так і сиділи б на Донбасі, якби війна нас не викинула звідти. Заражений вірусом гниття "руського миру" Донбас відторгнув нас, як чужорідні тіла. Іноді, коли ти не можеш прийняти рішення, щось або хтось бере пульт управління в свої руки і каже: "Досить дивитися це г*вно - давай я включу щось цікавіше!" А більшість людей, що залишилися на Донбасі, змирилися з тим, що відбувається. Як виявилося, їм нічого не треба було міняти. Хочуть, щоб не стріляли, щоб було, де провести дозвілля, і щоб все було дешевше. А питання геополітичного статусу, питання, пов'язані з ідеологією, їм важливими не здаються", - сказав він.
Журналіст зазначив, що його забавляють люди, які закликали на Донбас "руський мир", а зараз в соцмережах виступають, як "аналітики".
"Я спілкуюся і з такими людьми. Особливо мене забавляють утробно віщаючі "аналітики", які в соцмережах розкладають геополітичні пасьянси - перебуваючи на Південних кварталах Луганська, вони всім все пояснюють. Боже мій, які клоуни, ідіоти! Ви покликали до себе додому людей, які прийшли, зжерли все, що є у вас в холодильнику, випили ваше спиртне, тр*хнули вашу дружину - і вас самих теж тр*хнули, ну, щоб прикро не було! Потім сказали, що у вас тут непогано, і вони далі житимуть. Ну, давайте! Красавчики!", - сказав Іванов.


Більше  читайте в інтерв'ю Сергія Іванова ONLINE.UA: Є причина, по якій на Донбасі не пручаються ДНР-ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?