Українка виграла престижний тенісний турнір: опубліковані фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українка виграла престижний тенісний турнір: опубліковані фото

Українка виграла престижний тенісний турнір: опубліковані фото
Джерело:  sapronov-tennis.org

Українська тенісистка Леся Цуренко

 стала тріумфатором найпрестижнішого турніру WTA International Guanzhou Open в китайському Гуанчжоу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Тенісний портал України.


У фіналі киянка Цуренко за 2 години 25 хвилин обіграла колишню першу ракетку світу і торішню чемпіонку турніру сербку Єлену Янкович, посіяну під 2 номером: 6-4; 3-6; 6-4.
Цуренко лідирувала в матчі 6-4; 2-0, але Янкович перехопила ініціативу і зуміла виграти другу партію 6-3. У вирішальному сеті перші шість геймів були без брейків. За рахунку 4-4 українка знову зробила брейк, а потім успішно подала на матч, реалізувавши перший же матчбол.
Для Цуренко це другий титул WTA у професійній кар'єрі - в минулому році вона виграла турнір у Стамбулі. Цуренко стала четвертою представницею України, якій вдалося виграти два і більше одиночних титулу WTA. До неї подібного домагалися Наталія Медведєва, Олена Бондаренко і Еліна Світоліна.
Як повідомляв ONLINE.UA,  українська тенісистка Еліна Світоліна не змогла вийти у фінал турніру WTA Premier Toray Pan Pacific Open в Японії в Токіо.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?