Син Шухевича розповів, чому Путін не піде на Львів
Категорія
Політика
Дата публікації

Син Шухевича розповів, чому Путін не піде на Львів

Син Шухевича розповів, чому Путін не піде на Львів
Джерело:  censor.net.ua

Син головнокомандувача УПА Романа Шухевича, народний депутат від Радикальної партії Юрій Шухевич вважає, що якби  президент Росії Володимир Путін  вирішив піти на Львів, то підписав би собі цим смертний вирок.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Цензор.нет.
"Знаєте, нас дуже часто лякали: "Путін прийде сюди, його танки дійдуть не лише до Києва, а й до Львова". Але якби він це зробив, підписав би собі смертний вирок. Це б було тим детонатором, який би зірвав імперію. Путін мав би Чечню – але не мільйонну, а 43-мільйонну. Росія би цього не витримала. Я не хочу цього, але внутрішньо не боюся, що таке може статися", - сказав політик в інтерв'ю виданню.
На зауваження журналіста, що судячи з поведінки Путіна, на Київ іти він не планує, Шухевич сказав:
"Так. Але це ж наші так залякують, щоб, не дай Бог, ніяких рухів не робили – мовляв, щоб його не спровокувати, і його танки завтра не були на Хрещатику. По-перше, він того не планує. По-друге, "не такий страшний чорт, як його малюють". Не можна себе обмежувати в рухах. Власне, треба робити різкі кроки. Бо він, відчуваючи наш страх та кволість, продовжує тиснути – як то в Мінську. Й буде це робити надалі. Чому ж ні, як ми піддаємося?!", - зазначає нардеп.
Як повідомляв ONLINE.UA, колишній ватажок бойовиків так званої ДНР, російський диверсант  Ігор Стрєлков-Гіркін звинуватив президента Росії Володимира Путіна в злочинах проти російського народу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?