В Україні розкрили плани Путіна в Києві й на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні розкрили плани Путіна в Києві й на Донбасі

В Україні розкрили плани Путіна в Києві й на Донбасі
Джерело:  online.ua

Директор військових програм Центру Разумкова Микола Сунгуровський вважає, що  президент Росії Володимир Путін  буде намагатися досягти політичної дестабілізації України і змусити Київ піти на умови Кремля по Донбасу.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
За його словами, існує ризик того, що станеться зростання інтенсивності бойових дій на Донбасі на тлі зростання внутрішніх проблем в Україні.
"Існує такий ризик. Якщо говорити про бойові дії, то вони можуть мати непрямі й прямі цілі. Непрямі - це прихований шантаж: показуючи свою військову міць, РФ намагається змусити Україну йти на політичні поступки. Кремль може розраховувати на брак політичної волі у Києва. Якщо Москві вдасться досягти політичної дестабілізації України, то вони будуть працювати і в силовому полі. Для того, щоб не тільки підштовхнути Україну до поступок, а змусити піти на всі побажання Кремля", - розповів Сунгуровський.
За його словами, зараз в Україні відсутня системність дій.
"Що стосується внутрішньої ситуації, все залежить від політичної волі. На жаль, у нас тут теж не все гладко, прогалин вистачає. Немає системності дій, все працює у фрагментарному режимі й системі ручного управління. Немає цілісної картини. Хоча, цілісна картина цілей повинна була б бути у нашого керівництва ще до приходу до влади", - зазначив військовий експерт.
Більше  читайте в інтерв'ю Миколи Сунгуровського ONLINE.UA: Донбасу загрожує загострення боїв, а у Кремля є плани щодо Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?